Slik farger du linjekunst med Photoshop Elements

 

1.

Legg inn det linjene bildet du vil bruke på datamaskinen, enten ved å overføre det fra et annet medium eller ved å skanne det inn.

2. < / p>

Åpne Photoshop Elements. I dialogboksen som vises, klikker du på 'Rediger'. Arbeidsområdet 'Rediger' åpnes.

3.

Velg 'File' fra menyen og velg 'Åpne'. I dialogboksen som vises, finn bildet du lastet inn og åpne det.

4.

Velg 'Forgrunn' -farge nederst på verktøylinjen. I dialogboksen som vises, bruk 'Eyedropper' -verktøyet til å velge fargen på linjene i tegningen.

5.

Gå til verktøylinjen til venstre og velg ' Børsteverktøy. Gå til verktøyalternativene som vises øverst og klikk på rullegardinmenyen ved siden av børstetypen. Juster bredden på børsten slik at den stemmer overens med tykkelsen på linjene på tegningen. Undersøk tegningen for å se om det er hull i linjene. Hvis det er, bruk verktøyet til å lukke hullene. Målet er å lage tegninger med lukkede figurer.

6.

Velg 'Quick Selection' -verktøyet. Bruk den til å klikke i en av figurene for å velge den. Velg 'Gradient' -verktøyet og endre 'Forgrunn' og 'Bakgrunn' -farger til det du vil, og dra deretter gradienten over valget.

7.

Gjenta trinn 6 å fargelegge resten av tegningen. Lagre arbeidet ditt.

Photoshop Elements er en versjon av Photoshop som Adobe tilbyr til forbrukere som et billigere alternativ til hele applikasjonen. Mens Photoshop Elements har færre verktøy og funksjoner, kan det likevel brukes til å utføre en rekke nyttige oppgaver. Den kan til og med brukes til mer kunstnerisk innsats. Hvis du for eksempel har et linjebilde som du vil fargelegge så du har en fargebilde, kan dette enkelt gjøres ved hjelp av Photoshop Elements.