Slik kjører du Linux på en 2007 virtuell PC

 

1.

Besøk et Linux-distribusjons nettsted og last ned installatørens bildefil. Enhver merkevare av Linux, enten det er Ubuntu, Debian eller Fedora, kalles en distribusjon. Bildefilen vil ha en utvidelse av .ISO. Du trenger ikke noen spesielle programmer for å bruke denne filen for installasjon på en virtuell datamaskin.

2.

Åpne Virtual PC 2007. Hvis en kopi ikke eksisterer på datamaskinen, Last ned og installer programmet fra Microsofts nettsted. Klikk på 'Start' -knappen på oppgavelinjen i Windows og skriv 'Virtual PC' i søkefeltet. Trykk 'Enter' og klikk deretter på programmet når det vises på listen

3.

Klikk på 'Ny' -knappen i Virtual PC Console. Dette er det første vinduet du vil se etter å ha startet Virtual PC. Klikk 'Next' to ganger, og skriv deretter inn i et navn på din virtuelle datamaskin. Klikk på 'Next' igjen og velg deretter 'Annet' fra rullegardinlisten på neste skjerm. Klikk 'Next' og velg 'Adjusting the RAM' for å endre minnesinnstillinger for den virtuelle datamaskinen. Den virtuelle datamaskinen deler minne med den virkelige datamaskinen, så velg en liten mengde som 512 MB.

4. Klikk på 'Next' og velg deretter 'En ny virtuell harddisk' å opprette en ny virtuell stasjon for å installere L inux på. Skriv inn en størrelse, i megabyte, for denne stasjonen. Husk at 1000 MB lager 1 GB. Med mindre du planlegger å installere mange store programmer på din virtuelle Linux, er det trygt å lage en liten virtuell stasjonstørrelse. Denne størrelsen representerer imidlertid den største størrelsen den virtuelle datamaskinens fil kan vokse til, slik at stasjonen ikke tar opp 20 GB med en gang, selv om du setter den så stor. Klikk 'Neste' og klikk deretter 'Fullfør'. < /p>

5.

Klikk på den nye virtuelle datamaskinen og klikk på 'Start' -knappen i Virtual PC Console. Når den laster, vises en svart skjerm. Klikk på 'CD' på øverste verktøylinje og velg 'Capture ISO image.' Åpne bildefilen du lastet ned fra en Linux distribusjonswebside og la den laste. Installasjonsprogrammet starter automatisk installering av Linux. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

For Windows-brukere som ønsker å lære Linux, er det beste alternativet å installere Linux på virtualiseringsprogramvare som Virtual PC 2007. Virtual PC er gratis for nedlasting fra Microsoft og kjører på Windows 2000, XP og Vista. Dette programmet oppretter en virtuell andre datamaskin på skjermen, slik at du kan bytte mellom Windows og Linux. Installasjon av Linux på Virtual PC 2007 er omtrent det samme som å installere på en ny datamaskin.