Slik legger du inn en PowerPoint i en PowerPoint

 

1.

Åpne PowerPoint og åpne deretter hovedpresentasjonen ved å klikke på 'Microsoft Office' -knappen og velge 'Åpne'. Naviger til mappen som inneholder filen. Klikk på filen og velg 'Åpne'.

2.

Klikk på 'Sett inn' -fanen og velg 'Objekt' i Tekst-delen. Velg 'Create from File' -knappen som er plassert på venstre side av dialogboksen Sett inn objekt. Klikk på 'Browse' -knappen.

3.

Gå til plasseringen av presentasjonen du vil legge inn. Velg filen og klikk på 'Åpne'. Klikk på 'OK'. Det første lysbildet i presentasjonen din vises som et miniatyrbilde.

4.

Åpne den innebygde presentasjonen ved å dobbeltklikke på miniatyrbildet. For å få den innebygde presentasjonen åpen automatisk, klikk kategorien 'Animasjoner' og deretter 'Tilpasset animasjon'. Velg miniatyrbildet og velg deretter 'Legg til effekt'. Plasser musen over 'Objekthandlinger' og velg deretter 'Åpne'. Klikk på rullegardinmenyen 'On Click' og endre den til 'After Previous.'

Når du lager en presentasjon i PowerPoint, kan du kanskje legge til en annen PowerPoint-fil i presentasjonen din. Dette oppnås enkelt ved å knytte de to presentasjonene sammen. Det er flere måter å koble PowerPoint-presentasjoner på, men hvis en av filene er flyttet, bryter koblingen. For å forhindre koblingsbrudd må du legge inn en PowerPoint-presentasjon i en annen.