Slik monterer du et ISO-bilde i Win98

 

PowerISO

1.

Last ned og installer PowerISO (se 'Ressurser').

2.

Start datamaskinen på nytt .

3.

Start PowerISO. Monter et bilde ved å høyreklikke på PowerISO-ikonet i oppgavelinjen, klikke på 'Monter bilde' og finn en fil. Klikk 'Åpne' når du har valgt filen.

Virtual CloneDrive

1.

Last ned en installasjon et eldre tillegg av Virtual CloneDrive (se 'Ressurser' ).

2.

Start datamaskinen på nytt.

3.

Start Virtual CloneDrive. Høyreklikk Virtual CloneDrive-ikonet i oppgavelinjen. Mus over 'Drive: F' og klikk 'Mount.' Velg bildet ditt og klikk på 'Åpne'.

Alkohol 120\%

1.

Last ned og installer en gammel versjon av Alkohol 120\% ).

2.

Start datamaskinen på nytt.

3.

Start alkohol 120\%. Høyreklikk på alkoholens 120\% ikon i oppgavelinjen. Klikk på 'Monter bilde'. Velg bildet ditt og klikk på 'Åpne'.

Å løse kompatibilitetsproblemer med eldre versjoner av Windows-operativsystemet kan vise seg vanskelig. Vanligvis er den enkleste løsningen en oppgradering til den nyeste versjonen, men hvis du kjører et program som kjører best på Windows 98, kan det være upraktisk å oppgradere. Emuleringsprogramvare som kan montere et bilde i Windows 98, eksisterer og er tilgjengelig online gratis eller for en gratis prøveversjon. Siden Windows 98 er over ti år gammelt, er det best å ta i bruk eldre versjoner av programvare som er kompatible med den, som PowerISO, Virtual CloneDrive eller Alcohol 120\%.