Tutorial på Media Shout 3.5

 

Plasser en VGA koble til din hovedskjerm.

3.

Koble opp videoprojektoren og koble den til datamaskinen din med den andre VGA-ledningen.

Programvare

1.

Sett inn MediaShout DVD og følg de automatiske instruksjonene for å laste den inn på datamaskinen. Inkluder alternativene som tillater deg å installere gratis tredjepartsmedier.

2.

Start MediaShout, enig om å delta i demonstrasjonsskriptet som tilbys ved oppstart.

3.

Kontroller at signalene du starter via datamaskinen, lager en annen presentasjon på videoprojektoren din i forhold til hva som vises på skjermen. Hvis dette ikke er tilfellet, kan du se på kontrollpanelet på datamaskinen og justere innstillingene dine for å gjenspeile et dobbeltmonitoringssystem.

4.

Avslutt demonstrasjonsskriptet.

5.

Opprett et nytt skript, bruk av tredjeparts programvare eller media fra ditt eget bibliotek for å gjenta det du har lært fra demonstrasjonen.

< h4> Tips og advarsler

  • Hvis du er i et fellesskap der kirker nettverket sammen, kan du finne en annen kirke som allerede bruker MediaShout med suksess. Det kan være nyttig å spørre en av sine operatører For å dele innblikkene i medielaget ditt, er det også mulig å få profesjonell trening gjennom programvarens morselskap MediaComplete.
  • MediaShout er ubrukelig uten at medier skal starte, så husk at hvis du bygger en presentasjon på en annen datamaskin, må overføre skriptet, så vel som eventuelle medier, som refererer til hoveddatamaskinen din.
  • MediaShout-presentasjonsprogramvare er utviklet for å forvandle en personlig eller organisatorisk datamaskin til et integrert kommandosentral gjennom 'skript som bruker' cues 'for å starte media etter at du har dobbeltklikket på dem. Utviklerne av programmet skapte det spesielt for bruk av kirker og store ministerkonferanser, som gir den muligheten til å utnytte PowerPoint-filer, digital og DVD-video, elektronisk og CD-lyd, bibelvers, kirkesangtekster, videokamera og streamingkamerainngang, tekst og grafikk. Installasjon inkluderer en rekke tredjepartsmedier, så vel som En automatisert demonstrasjon som går nye brukere gjennom de første trinnene i hvordan man bruker MediaShout.