Utryddelsesverktøy for trussel

  Viruser, spionprogrammer og andre former for skadelig programvare setter datamaskinen i fare for permanent skade. Slike trusler utgjør en rekke farer for et hvilket som helst system og krever umiddelbar fjerning. Hvis datamaskinen blir smittet, må du gå til et program som er utformet for å slette disse truslene, og sikre et rent operativsystem. Gjennom kommersielt solgte produkter og programvare som er tilgjengelig for nedlasting på nettet, har den moderne datamaskinen brukeren mange våpen for å bekjempe malware --- selv med et allerede infisert system.

Verktøy for fjerning av skadelig programvare

Microsoft Windows 'Fjernelse av skadelig programvare Verktøyet er et verktøy for fjerning av virus. Selv om det automatisk installeres på Windows-operativsystemer via Windows Update-prosessen, kan brukere som avinstallerer det, laste den ned hver for seg. Dette verktøyet fungerer for Windows 2000, XP, Vista og 7. Om datamaskinen viser tegn på infeksjoner eller du vil bare være på den sikre siden, gir dette verktøyet et grunnleggende alternativ for alle Windows-brukere.

McAfee Virus Removal Tools

For datamaskiner infisert av virus, inkludert Sasser, Bagle, Zafi, Mydoom og Lovsan / Blaster, det gratis McAfee Alert Stinger-programmet, rydder effektivt opp rotet. Andre infeksjoner som Klez og Bugbear krever individuelle fjerningsverktøy også tilgjengelig på nettstedet. I tillegg tilbyr McAfee en virusfjerning Al service mot et gebyr. Denne tjenesten kobler en McAfee-sikkerhetsekspert eksternt til datamaskinen din, og sikrer permanent ødeleggelse av all eksisterende skadelig programvare.

Kaspersky Virus Removal Tool

Kaspersky Virus Removal Tool bruker den samme teknologien som finnes i Kaspersky Anti-Virus-programmet, som gir brukeren muligheten til å desinfisere systemet med et kjent antivirusmerke. Dette gratis verktøyet fjerner alle typer trusler fra en infisert datamaskin og tilbyr en sikker modus for å lette prosessen. I tillegg tillater Kaspersky avanserte brukere å fjerne malware manuelt i tilfelle det automatiske alternativet viser seg mislykket.

F-Secure fjerningsverktøy

Verktøyene for fjerning av Internett fra F-Secure inkluderer ikke bare eldre verktøy for eldre infeksjoner, f.eks. som Mydoom og Cabir, men også ny programvare for å oppdage den nyeste malware. For infeksjoner og root kits, last ned Easy Clean --- et gratis program som har tilgang til F-Secure s Sikkerhetslab. Denne programvaren viser seg spesielt nyttig når en infisert datamaskin ikke tillater det etablerte antivirusprogrammet å oppdatere.