Funksjoner i Photoshop CS2

  Photoshop CS2 er et profesjonelt bilderedigerings- og malerprogram. Det tillater fotografer å manipulere og endre digitale bilder og også andre kunstverk. Bilderedigering som beskjæring, kloning er mye lettere å utføre. Bildeditorer kan også lage bilder fra bunnen av. Photoshop CS2 tilbyr en rekke viktige funksjoner som er utformet for å forbedre kvaliteten og utseendet og produksjonen av digitale bilder. Disse funksjonene er bemerkelsesverdige oppgraderinger som den ivrige fotografen kan sette pris på.

Adobe Bridge

Adobe Bridge-funksjonen er et resultat av den gamle bildebrowserens separasjon fra Photoshop. Det ble et eget, selvstendig navigasjonsprogram for kryssapplikasjoner. Den en gang avhengige Photoshop-bildebrowseren krevde betydelig tid og plass når det gjaldt å administrere bildefiler. Nå tilbyr Adobe Bridge en rekke toppmoderne bildebehandlingskapasjer som fotografer kan nyte, inkludert å tillate at flere vinduer er åpne mens du utfører oppgaver, som Adobe Bridge har også egne menyalternativer og korte kutt. Funksjonen kan også deles med andre Adobe-applikasjoner i Adobe Creative Suite. Slike muligheter gjør navigasjonssystemet Adobe Bridge enklere. å manipulere.

Camera Raw 3.0

Camera Raw 3.0 er en bildebehandlings komponent designet for å gjøre automatiske bildejusteringer, noe som resulterer i optimalisert jeg Mages. Imidlertid kan en fotograf utføre justeringer og optimaliseringer manuelt eller aktivere forhåndsinnstillinger hvis han eller hun ønsker det. Ikke desto mindre gjør kameraråden enklere bildebehandling, slik at fotografer kan beskjære, lagre og rette ut bilder for videre behandling. Camera Raw-grensesnittet kan også nås fra Adobe Bridge, slik at fotografene kan lage flere raske miniatyrvalg. Denne funksjonen gjør det mulig å administrere store mengder bilder.

Forsvarspunkt

Et retusjeringsverktøy gjør det mulig for en fotograf å retusjere et bilde uten å forvride bildet sitt sanne perspektiv. Dette verktøyet fungerer ved å benytte et flygitter, basert på viktige perspektivpunkter i bildet. Når poengene er angitt, kan en fotograf klone, male og flytte bildeinnhold for å tilpasse seg bildets sanne perspektiv. Fotografer kan også dra og slippe objektvalg i bildet også. Vanishing Point tillater ekstrem fleksibilitet mens du manipulerer objekter, holder perspektivet i et bilde.

32-biters støtte og flette til HDR

Innenfor et bilde kan High Dynamic Range scener bli fanget og lagret som en High Dynamic Range-fil HDR.) Belysningsdataene i bildet kan da manipuleres for å oppnå best mulig eksponering eller tonalkomprimering. Dette bildeverktøyet gir fotografen muligheten til å lage flere digitale eksponeringer som kan gi et 32-bits per kanal HDR-bilde. Imidlertid kan en fotograf som bruker konverteringsdialogen i HDR enkelt konvertere bildet frem og tilbake til 8-bit eller 16-bit per kanal hvis han foretrekker.

Linsekorreksjon

En kvalitetslinse kan koste en fotograf en formue . Imidlertid må mange fotografer slå seg ned for en mindre enn perfekt linse som kan resultere i vinkelforvridning eller tapping av fat. Imidlertid tilbyr Photoshop CS2 Lens Correction-filteret en omfattende rekke verktøy som er utformet for å korrigere forvrengningene i fotografier.