Hvordan bygge din egen CCTV DVR

 

1.

Kjøp et kamerasystem som Panasonic eller Mobotix. Disse systemene leverer kameraet (e) og CCTV DVR-programvaren. Dette er praktisk når du er garantert kompatibilitet med alt utstyret.

2. Bruk en datamaskin med en stor harddisk, for eksempel 500 gigabyte til en terabyte lagringsplass . Størrelsen er viktig hvis du vil arkivere en betydelig mengde video (opptil flere uker av gangen).

3.

Følg instruksjonene for å installere kameraet, så mange av dem vil kringkaste det lokale nettverket av datasystemet. Når du har sett videoen på datamaskinen, er det på tide å installere DVR-programvaren. Installer programvaren i henhold til produsentens instruksjoner og la den koble til kameraet.

4.

Konfigurer DVR-programvaren. De tilbyr mange alternativer, for eksempel kvalitet, størrelse, lengde på oppbevaring og type opptak, utløsende aktivitet eller live alltid på videoopptak.

En CCTV (Closed Circuit TV) DVR er en enhet som brukes til å ta opp sikkerhetskameravideo for visning enten live eller avspilling på et senere tidspunkt. Hvis du eier en bedrift eller eiendom som du ikke kan få tilgang til, er det mulig å installere et Closed Circuit TV-system. Dette er flott fordi du kan se og se video når som helst. Et CCTV-system vil registrere aktivitet når det oppstår og lagre videoen til en DVR (Digital Video Recorder) for å vise. De kan programmeres for å registrere ALL aktivitet eller bare opptak når bevegelse er oppdaget. Hvis du bare tar opp på aktivitet, sparer dette diskplassen fordi det ikke alltid går . Dette oppsettet kan installeres på en datamaskin du allerede eier.