Hvordan spore en IP til et hjem

 

IP-adressesporing

1.

Gå til nettstedets IP-adresse. (Se Resources.)

2.

Rull ned til nær bunnen av siden til du ser boksen med 'IP LOCATOR' og et søkefelt og skriv inn hele IP-adressen i denne boksen og klikk på 'Slå opp' for å søke etter plasseringen av IP.

3.

Rull ned på neste side. I nærheten av bunnen av siden finner du et bredt spekter av resultater basert på IP-adressen, inkludert stedet.

Locator for Geobytes IP-adresse

1.

< p> Naviger til Geobytes IP Locator Tool. Skriv inn hele IP-adressen i boksen ved siden av teksten 'IP-adresse for å finne:' og trykk 'Enter'.

p> 3.

Bla ned etter at siden oppdateres for å lese en fullstendig oversikt over informasjonen som er hentet fra IP-adressen, inkludert stedet.

IP Geolocator

1.

Besøk IP Geolocator nettsiden. (Se Resources.) På dette nettstedet kan du søke etter plasseringen av en IP og er kjent med det store, brukervennlige kartet over Storbritannia på nettstedet.

2.

p> Skriv inn IP-adressen i søkefeltet ved siden av 'Skriv inn IP-adresse / vertsnavn / URL:' og klikk 'Enter.'

3.

Se resultatet på kartet , og i tekstboblen gitt.

En IP-adresse (Internet Protocol-adresse) er en numerisk adresse tildelt til en enhet som deltar i et datanettverk som bruker Internettprotokollen til kommunikasjon. En nyanse av IP-adresser er at de kan gi bort den eksakte plasseringen til brukeren med den adressen, noe som betyr at hvis du har en persons IP-adresse, kan du enkelt finne dem gjennom flere forskjellige nettsteder.