Problemer med å legge inn Norton 360

 

Betraktninger

Når mange anti-virusprogrammer ikke laster, inkluderer årsakene utilstrekkelig minne, mulig virusinfeksjon og generelle lave systemressurser. Vær alltid sikker på at hver PC oppfyller minst de minste systemkravene før du installerer antivirusprogramvare.

Funksjon

Hovedfunksjonen til Norton 360 er å skanne filer for infeksjon. Det gjør det ved hjelp av en definisjonsliste, som krever konstante oppdateringer for at programmet skal forbli aktuelt på ny malware.

Identifikasjon

Når Norton 360 (eller en hvilken som helst antivirusprogramvare for den saks skyld) ikke laster , er det viktig å identifisere mulige årsaker. Desktop popup-advarsler om flere infeksjoner med høy risiko, kombinert med Norton 360, som ikke laster inn, er et tegn på en malwareinfeksjon.

Forebygging / løsning

Mange anti-virusleverandører gir rednings-CDer. Disse er vanligvis nedlastbare bilder som kan brennes til en CD eller DVD og kan startes. Hvis du starter datamaskinen på nytt med CD-en i stasjonen, kan du få tilgang til systemet uten å starte harddisken. Dette hjelper hvis en infeksjon har forkrøpet Norton 360, slik at den ikke laster. Antivirusprogramvare er vanligvis veldig ressurskrevende. For at den skal fungere på datamaskinen i sanntid, må den hele tiden løpe i bakgrunnen, skannefiler som de mottas, flyttes eller endres. Mange virus teller brukeren for ikke å være vedholdende om å oppdatere listen over definisjoner, og dra nytte av mangelen på oppdateringer for å stoppe at programvaren lastes.