Slik feilsøker du Adobe 8.0

 

Deaktiver konfliktprogramvare

1.

Trykk på Windows-knappen. Skriv 'msconfig' i 'Søk' -feltet for Vista og Windows 7 og i 'Run' for Windows XP. Trykk på 'Enter'.

2.

Velg 'Selective startup' under 'General' -fanen. Fjern merket for 'Last opp oppstartsposter'.

3.

Åpne kategorien 'Tjenester' og legg inn en sjekk ved å 'Skjul alle Microsoft-tjenester.' Klikk på 'Deaktiver alle' og klikk 'OK'. Start systemet på nytt. Hvis noen programmer forårsaker at Adobe 8.0 virker feil, må Adobe automatisk gå tilbake for å fungere korrekt.

4.

Gjenta trinn 1 for å åpne systemkonfigurasjon. Klikk på kategorien 'Oppstart'. Legg en sjekk av et program og klikk 'OK'. Start systemet på nytt. Sørg for at Adobe fortsatt utfører riktig.

5.

Gjenta trinn 4 til du aktiverer alle oppstartspostene på nytt. Hvis du finner programmet som er i konflikt med Adobe, må du la det være deaktivert.

Sett på nytt Adobe 8

1.

Se på systemkravene for Adobe 8, slik at som diskplass, RAM, prosessor og operativsystemstandarder. Sørg for at datamaskinen din oppfyller alle kravene i Adobe 8.

2.

Trykk på Windows-knappen på tastaturet. Klikk på 'Kontrollpanel' og klikk på 'Avinstaller et program' eller 'Legg til / fjern programmer.'

3.

Rull ned listen over installerte programmer for å finne Adobe 8. Velg Adobe 8 og klikk 'Endre'. Klikk på 'Fortsett' i kontrollpanelet for brukerkonto.

4.

Bekreft fjerning av Adobe og klikk 'Next' på skjermopplysningene. Start systemet på nytt.

5.

Last ned og installer Adobe 8 på nytt.

Hvis du har problemer med Adobe Reader 8.0, kan det være vanskelig å bruke programmet. Feilsøking Adobe 8 er den sikreste ruten for å løse problemer som forhindrer deg i å bruke den. Vanligvis kan du fikse en feilaktig Adobe 8 ved å ta et par skritt tilbake for å finne årsaken til feilen. En problematisk Adobe 8 kan fryse, lagre og vise feilmeldinger.