Slik fjerner du Word Mailing Labels i Excel

 

Lukke dokumentet

1.

Kontroller at den opprinnelige Excel-regnearkinformasjonen ble lagret før du opprettet fusjonen.

2.

Lukk Word-dokumentet med adressemerkene.

3.

Åpne det gamle Excel-regnearket. Dette alternativet vil bare fungere hvis du ikke har lagret postetikettene i sin fusjonerte tilstand.

Koble til sammenføyningen

1.

Klikk på den kurvede toppen av skjermen i Excel. Dette bør hente en liste over alle alternativene du kan angre, inkludert fusjonen, så lenge den er nylig.

2.

Klikk på angrekksknappen til dokumentet er ikke lenger slått sammen.

3.

Gå gjennom regnearket ditt og legg til informasjon som ble endret etter at dokumentet ble slått sammen i regnearket.

Konverter teksten til et tabell- eller Excel-regneark

1.

Konverter en gammel mailfusjonert gruppe etiketter til et Excel- eller Word-regneark. Klikk på tabellen Tabellen i den fusjonerte Word 2007- eller Word 2010-postadressen etiketter.

2. Velg 'konverter'. Du bør ha to alternativer 'Konverter tekst til tabell' eller 'Konverter tabell til tekst.' Velg 'Konverter tabell til tekst.' Separat hver linje i hver adresse med en stykkmarkør, når spørringen ber om en måte å skille mellom tekst.

3.

Velg et unikt symbol for å sette på slutten av hver adresse, Legg til det på slutten av hver linje ved å finne Finn og erstatt.

4.

Erstatt punktkarakterene og du nique symboler med faner ved å bruke finne og erstatte. Fjern de unike symbolene og punktkarakterene fra feltene i finn og erstatt, og legg igjen ingenting i feltfeltene. Et enkelt avsnitt skal stå igjen på slutten av hver adresselinje.

5.

Åpne Excel 2007 eller 2010. Velg kategorien 'data'. Klikk på 'fra tekst' under delen 'få eksterne data' på fanen. Velg Word-tekstdokumentet med informasjonen. Følg instruksjonene for å gi ytterligere celle separasjoner som du kan trenge i Excel-dokumentet.

Tips og advarsler

  • I nyere versjoner av Word kan du hopp over å legge til delepunkter og gjøre separasjonene når du trekker teksten over til Excel.
  • Lag alltid arbeidet ditt før du starter en ny prosess, for eksempel en fusion.
  • Sammenføyning av et Microsoft Excel-regneark i Microsoft Word for å opprette postetiketter kan gjøre store utskrifter enklere, men hvis du trenger å angre sammenslåingen senere, kan prosessen ta alt fra noen sekunder til mer enn et par minutter, avhengig av hvor du var i prosessen. Hvis du har en enkel korrigering, for eksempel en enkelt adresseendring, kan du endre adressen direkte i det fusjonerte Word-etikettdokumentet, og overstyrer informasjonen fra Excel-regnearket.