Slik fyller du fonter i Photoshop Elements

 

1.

Legg inn bildet du vil bruke som fyll på teksten din på datamaskinen. Du kan enten overføre noe fra et digitalt kamera eller en lignende kilde, eller du kan bruke en skanner til å ta med et trykt bilde.

2.

Åpne Photoshop Elements. I dialogboksen som åpnes, klikk 'Rediger' for å hente opp 'Rediger' arbeidsområdet. Arbeidsområdet 'Rediger' er en konfigurasjon av verktøyene og panelene som passer best for å redigere bilder.

3.

Velg 'Rediger' fra menyen og velg 'Åpne'. I dialogboksen som åpnes, blar du til bildet du lastet inn og åpner det.

4.

Klikk på 'Dupliser Layer' -knappen i 'Lag' -panelet. Klikk deretter på 'New Layer' -knappen og dra den under det kopierte laget. Bruk 'Paint Bucket' -verktøyet til å fylle det nye laget med den farge du ønsker.

5.

Velg topplaget. Velg 'Tekst' -verktøyet fra verktøylinjen. I alternativene øverst, angi størrelsen og stilen du vil ha. Fargen spiller ingen rolle.

6.

Skriv inn teksten. Hold nede 'Shift' -tasten og bruk 'Magic Wand' -verktøyet til å velge teksten. Dra tekstlaget til papirkurven øverst i lagene.

7.

Velg 'Velg' fra menyen og velg 'Inverse'. Klikk på 'Slett' på tastaturet. Lagre arbeidet ditt.

Photoshop Elements er den trimmet nedbrukerversjonen av det kjente Adobe-produktet, Photoshop. Selv om den ikke har de fulle funksjonene som du finner i den komplette versjonen av Photoshop, kan den utføre de fleste oppgavene som den gjennomsnittlige brukeren kanskje trenger for å fullføre. Hvis du for eksempel vil legge til tekst på dine skilt, grafikk eller bilder, vil du oppdage at du har full tilgang til et bredt spekter av skrifter, og kan tilpasse dem på mange måter. Det er imidlertid noen teksteffekter som krever bruk av funksjoner utover selve tekstverktøyet. For eksempel vil du kanskje fylle tekstfonten med et bilde, for eksempel en tekstur eller et bilde. Du kan gjøre dette i Photoshop Elements.