Slik konverterer du lyd sanger til MP3

 

1.

Trykk på knappen for å åpne CD / DVD-stasjonen. Plasser CDen med musikken du ønsker å overføre til MP3-format i skuffen. Trykk på knappen på CD / DVD-stasjonen for å lukke CD / DVD-stasjonen.

2.

Klikk på Windows-logoen nederst til venstre på skjermen. Klikk på 'Alle programmer' -ikonet og klikk deretter på 'Windows Media Player.'

3.

Klikk på kategorien 'Rip' øverst i Windows Media Player. Klikk på 'Flere alternativer' fra rullegardinmenyen som vises. Kontroller at alternativet 'MP3' er valgt i rullegardinmenyen 'Format'. Ta også muligheten til å velge hvilken kvalitet du ønsker fra glidebryteren i dialogboksen. Jo høyere kvalitet jo mer filplass den resulterende MP3-filen vil ta opp, men jo høyere kvaliteten på musikken vil være.

4.

Klikk på 'Bruk' -knappen i dialogboksen, og klikk deretter på 'OK'. Dette vil føre til at du avslutter alternativmenyen.

5.

Du vil bli presentert med en liste over musikksporene som vises på CDen. Windows Media Player vil automatisk arbeide gjennom listen over spor til alle sporene på CDen er lastet opp til harddisken.

Konvertere lyd-CDer til MP3-format, en anerkjent standard for digital elektronisk musikkkoding, lar deg overføre musikken din til bærbare MP3-spillere og lagre musikken din på en personlig datamaskin. MP3-filer komprimeres, noe som betyr at de tar opp mindre plass på harddisken din og andre lydfiler.