Slik rengjør du et Windows XP-register i CNET

 

1.

Gå til CNETs nettsted.

2.

Skriv 'clean registry xp' i boksen 'Søke tekst' øverst av siden. Klikk på 'Forstørrelsesglass' -ikonet, og nettstedet vil starte søket etter Windows XP-registret rengjøringsmidler. Etter at søket er fullført, kan du se en liste over registerrengjøringsmidler på siden.

3.

Klikk på en registerrenser. Du kan nå se Anmeldelser, Forhåndsvisning av Forhåndsvisning, Hurtigspesifikasjoner og Last ned programvaren. Les 'Hurtigspesifikasjoner' for å bekrefte at programvaren støtter Windows XP før du laster ned.

4.

Klikk 'Last ned nå' øverst på siden. Klikk på 'Lagre fil' og velg plasseringen på datamaskinen din der du vil laste ned EXE-filen.

5.

Dobbeltklikk på EXE-filen for å installere programvaren. Følg instruksjonene på skjermen for å installere programvaren. Når installasjonen er fullført, kan du bruke programvaren som angitt av produsenten til å skanne Windows XP-registret.

Tips og advarsler

  • Se etter meldinger under programvareinstallasjonen som kan lede deg til plasseringen av bruksinstruksjonene. For eksempel kan anvisninger finnes i en tekstfil eller en hjelpemeny innlemmet i programvaren.
  • Windows XP kan oppleve problemer som treghet eller feil som reduserer operativsystemets produktivitet. Disse problemene kan være forårsaket av feil eller utdatert informasjon i Windows XP-registeret. Imidlertid kan disse problemene løses ved å laste ned en registret renere. se en liste over registret rengjøringsmidler, kan du gå til CNET nettsiden for å søke etter, gjennomgå og laste ned en registret renere som støtter Windows XP. Etter at du har lastet ned programvaren, må du følge produsentens instruksjoner for å installere og bruke den .