Slik sender du bilder som PDF-filer

 

Opprette en PDF

1.

Last ned en PDF-skaper på nettet. Avhengig av formålet med PDF-filer, er gratis PDF-skapere tilgjengelige. For bilder som skal integreres i et interaktivt PDF-skjema, må du kanskje kjøpe programvare.

2.

Åpne bildet du vil sende som PDF. Velg 'File' og deretter 'Print.' Når vinduet for utskriftsalternativer åpnes, velger du navnet på PDF-skriveren du lastet ned. Klikk på 'Skriv ut'.

3.

Lagre PDF-bildet under et minneverdig filnavn i en lett tilgjengelig fil eller på skrivebordet. Når den nyopprettede PDF-filen åpnes, klikker du på 'Fil' og deretter 'Lagre'.

Sende PDF-bildet

1.

Logg inn på e-postkontoen din.

2.

Åpne et nytt meldingsvindu. Fyll ut feltene 'Til' og 'Emne'.

3.

Fest PDF-bildet som du ville ha en JPG, TIFF eller et dokument. Når bildet er vedlagt, send e-posten.

Tips og advarsler

  • Noen virksomheter, for eksempel bestemte aviser, foretrekker å motta bilder sendt som JPG heller enn som PDF-filer. Avhengig av programvaren og programmene som virksomheten bruker, kan JPG-filer være enklere å laste opp enn PDF-filer, som noen ganger ikke er kompatible.
  • Mer enn 20 millioner PDF-filer er tilgjengelige online, ifølge Adobe. En PDF, som står for bærbart dokumentformat, er en vanlig filformatspesifikasjon som er tilgjengelig for de fleste datamaskineiere. Når du sender bilder i PDF-format, sikrer du dokumenttroskap og integritet når bildet går ut av datamaskinen. Med gratis PDF-lesere og skapere er PDF-formatet en favoritt måte å sende dokumenter, bilder og skjemaer på.