Slik gjenoppretter du en database i SQL 2000

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen og velg 'Alle programmer.' Klikk på 'SQL Server 2000' fra programgruppen og klikk deretter på 'Enterprise Manager' for å åpne konsollen.

2.

Høyreklikk databasen din på venstre side av vinduet. og velg 'Alle oppgaver', og klikk deretter 'Gjenopprett database'.

3.

Pek på posisjonen til sikkerhetskopien din. Bedriftsansvarlig standard er den siste sikkerhetskopien og plasseringen. Hvis du vil gjenopprette fra en annen sikkerhetskopi, klikker du på sikkerhetskopien og klikker deretter på 'Egenskaper'. Klikk på 'Endre' og pek på backupfilen din. Klikk på 'Next'.

4.

Klikk 'OK' på neste skjermbilde, og la standardverdiene for restaureringen gå. Disse verdiene er tilstrekkelig for en rask gjenoppretting av dataene dine. Gjenopprettingsprosessen begynner. Klikk på 'Lukk' når gjenopprettingsprosessen er fullført.

SQL Server 2000 er en eldre database løsning installert på enkelte servere. For å beskytte mot tap av data må du opprette SQL Server 2000-sikkerhetskopier. Disse sikkerhetskopiene brukes da til å gjenopprette en del av databasen, noe som sparer deg for tap av data når databasefilene blir skadet. SQL Server Enterprise Manager gir deg en veiviser som hjelper deg med å gjenopprette dataene dine.