Slik lastes ned raskere gratis

 

1.

Last ned og installer Internet Download Manager (se Resources). Dette programmet integreres med nettleseren din og optimaliserer automatisk forbindelsen din for å laste ned filer raskere. Den fungerer med IE, Firefox og Opera. Det er gratis å prøve i en måned. Etter det koster det 24,95 dollar fra 2010.

2.

Last ned og installer Last ned Accelerator Plus (se Resources). gratis, slik at du kan bruke fullversjonen så lenge du vil. Den aktiveres når du starter nedlasting, og akselererer nedlastingshastigheten med opptil 400 prosent. Programmet fungerer for IE, Firefox og Google Chrome.

3.

Prøv Universal Torrent Accelerator (se Resources). Dette programmet fungerer med et hvilket som helst Torrent-program for å justere innstillingene slik at du laster ned torrenter, gir raskere overføringshastigheter. Et eksempel på et Torrent-program som det ville fungere med, er uTorrent. Dette programmet åpner en .Torrent-fil og bruker den til å laste ned en film, musikk eller annen fil fra Torrent. Begge programmene er helt gratis å bruke.

Det finnes måter å optimalisere nedlastingshastigheten til en bestemt filoverføring på datamaskinen din. Disse avhenger ofte av den spesifikke metoden du bruker til å laste ned filer. Noen programmer gir supplerende programvare designet for å optimalisere sine tilkoblinger. Du kan også gjøre bruk av en nedlastingsbehandling for å øke hastigheten på mer tradisjonelle overføringer.