Slik oppdaterer du penslene dine i Coreldraw

 

1.

Åpne CorelDRAW-programvaren.

2.

Lag en ny fil i CorelDRAW ved å klikke på 'File' i menylinjen og og velg deretter 'Ny'.

3.

Klikk 'Vindue' øverst til høyre i menylinjen. Rull ned til og uthev 'Dockers' og klikk deretter 'Børsteinnstillinger.' Alternativt kan du klikke på 'Ctrl' og 'F8' samtidig etter at du har åpnet et dokument for å åpne panelet Penselinnstillinger.

4.

Klikk på Paint Tool-ikonet på verktøylinje for å aktivere malingsverktøyet og vise børstinnstillingene. Du kan også bare trykke på 'P' -tasten på tastaturet. Øk størrelsen på penselinnstillinger-panelet ved å klikke og dra et hjørne.

5.

Klikk ikonet Nib Options, som vises som en penn ved siden av Nib Properties. Klikk på 'Nib Load' for å åpne filleservinduet

6.

Velg CorelDRAW-børstefilene du vil laste om. Hvis du ikke kan finne børstene, bruker du Windows Søk og søker etter alle filer med NIB-utvidelsen. Når du har funnet katalogen som penslene ligger i, velg dem i CorelDRAW.

CorelDRAW er en premium grafisk design programvare suite ment å bli brukt av grafiske designere for vektor illustrasjon, web grafikk, foto redigering, animasjon, side layout og mer. Programvaren har en kortere læringskurve enn andre lignende applikasjoner, med innebygde læringsverktøy, en online guidebok og nyttige videoopplæringsprogrammer. CorelDRAW har muligheten til å laste tilpassede børster til børsteverktøyet. Hvis du opplever noen problemer med å bruke børstene, kan de lett lastes inn gjennom børsteinnstillingsruten.