Slik synkroniserer du Outlook til Motorola-telefoner

 

1.

Last ned og installer Windows Mobile Device Center (se Resources). Installasjonsveiviseren veileder deg gjennom å sette opp programmet. Under installasjonen, vær sikker på å velge alternativet for å lage en snarvei til programmet på datamaskinens skrivebord.

2.

Start datamaskinen på nytt og koble deretter Motorola-telefonen til datamaskin med en USB-kabel.

3.

Dobbeltklikk på 'Windows Mobile Device Center' -ikonet på datamaskinens skrivebord og vent på at programmet skal gjenkjenne telefonen. < /p>

4.

Gå til 'Vilkår og betingelser' for programmet, og klikk deretter 'Sett opp enheten.'

5.

< p> Merk av i boksene ved siden av hver Outlook-komponent du vil synkronisere med Motorola-telefonen, og klikk deretter på 'Next'.

6.

Skriv inn et navn på telefonen hvis du vil , og klikk deretter på 'Neste'. Synkronisering skal starte automatisk.

7.

Koble Motorola-telefonen fra datamaskinen etter at du mottar varsel om at synkroniseringen er fullført.

Tips og advarsler

  • Windows XP-brukere må bruke ActiveSync til å synkronisere Outlook til en Motorola-telefon. Programmet fungerer på samme måte som Windows Mobile Device Center. ActiveSync er også tilgjengelig som en gratis nedlasting (se Resources).
  • Synkronisering av din Motorola-telefon med Outlook hjelper deg med å holde oppdatert informasjon på mobiltelefonen din. Outlook-komponenter som notater, oppgaver og e-post kan synkroniseres ved hjelp av Windows Mobile Device Center. Windows Mobile Device Center er et gratis program som kan brukes til å synkronisere med Outlook og andre programmer. Etter den første konfigurasjonen av Windows Mobile Device Center, kan du synkronisere Outlook til en Motorola-telefon innen få minutter.