Slik trekker du ut flere WinRAR-filer

 

1.

Åpne mappen i Windows Utforsker som inneholder de flere RAR-filene du vil pakke ut med WinRAR.

2.

Klikk på venstre museknapp og markere flere RAR-filer. Alternativt kan du masse velge flere filer ved å venstre-klikke på den første RAR-filen og deretter trykke og holde 'Shift' -tasten og klikke på den siste filen. Denne handlingen vil markere alle filene mellom de første og siste. Du kan velge flere filer individuelt ved å holde 'CTRL' -tasten og venstre-klikke på hver fil.

3.

Klikk på høyre museknapp på det uthevede området når du har valgt alle RAR-filene.

4.

Velg 'Extract files' for å pakke ut alle filene til deres nåværende katalog. Velg 'Pakk ut her' for å velge et bestemt sted for filene. Velg 'Trekk ut hvert arkiv for å skille mappe' for å trekke innholdet i hver RAR-fil til en annen mappe.

WinRAR er et nyttig komprimeringsverktøy som inneholder flere funksjoner som hjelper deg med å administrere komprimerte arkiver. Programvaren er utviklet av Eugene Roshal, som også er skaperen av filformatet RAR arkiv. RAR arkivfiler lar deg komprimere en stor mengde filer til en enkelt fil, som senere kan hentes ut. Ofte vil mediefiler arkiveres som flere RAR-filer for rask og enkel filoverføring. WinRAR lar deg pakke ut flere RAR-filer med bare flere klikk.