BMP til JPG Konvertering

 

Bitmap

En bitmap (BMP) er som et kart over piksler på skjermen og en av de mest grafiske filtyper. Piksler er små prikker som danner bilder på dataskjerm. Når filstørrelsen er sammenlignet med en JPG, er bitmapformatet større i størrelse, selv om det kan ha samme antall piksler.

Joint Photographic Experts Group

En Joint Photographic Experts Group-grafikk er et komprimert bilde som slutter med en JPG- eller JPEG-filtillegg. Den komprimerer de fleste BMP-filer med minst 5 prosent, noe som gjør den resulterende filstørrelsen mindre for lagring. JPG er et vanlig filformat som vises på mange nettsteder på Internett.

Konvertering av BMP

Det er ganske enkelt å konvertere en BMP til JPG på de fleste datamaskiner. Bare last opp grafikkprogrammet ditt, åpne BMP-bildet ditt, og lag det til et nytt format. For eksempel, i Windows-operativsystemet, last Paint-programmet, åpne BMP-filen, klikk på 'File' -alternativet i navigasjonsfeltet og klikk 'Lagre som'. Deretter velger du 'JPEG' eller 'JPEG Picture' fra de tilgjengelige bildetyper. Konvertere et BMP grafisk bilde til JPG filtype er en relativt enkel og enkel prosess. Det kan oppnås på de fleste datamaskinoperativplattformer, inkludert Windows, Linux og Mac, når de bruker forhåndsinstallert grafikkprogram.