Hva er Antispyware Scanner?

 

Anti-Spyware og Anti-Virus Programmer

Disse to typer programvare er like ved at de begge bekjemper skadelige datafiler, og de gjør det på det meste på samme måte, ifølge SpamLaws.com. Disse programmene søker på datamaskinen din og ser etter skadelig programvare som spionprogrammer.

Registrering av spionprogrammer

Spionprogramskannere har vanligvis en stor database med tidligere oppdagede spionprogramtrusler. De bruker denne databasen til å kryssreferanse informasjonen på datamaskinen din, ser etter likheter. Hvis en likhet er funnet, bestemmer programvaren om den spurte filen er spyware. Hvis det er tilfelle, vil programmet be deg om å slette eller på annen måte fikse det.

Antispyware-scanner-free.com

Dessverre, mens de fleste spywareprogrammer hjelper brukere, er noen falske, ondsinnede programmer som er designet for å enten lure brukeren inn i å kjøpe falsk anti-spyware eller faktisk installere spionprogrammer. Ikke last ned et program som faktisk heter 'AntiSpyware Scanner' eller annen spyware programvare du ikke har undersøkt. Trend Micro er utformet for å ligne en ekte skanning som gir resultater, og hevder at denne trusselen bruker et nettsted kalt 'hxxp: // scan. Free-antispyware-scanner.com', så vær så borte fra dette nettstedet for enhver pris. Spyware, som navnet antyder, er programvare som er ment å spionere på datamaskinens vaner. Metoden varierer avhengig av det spesifikke spywareprogrammet. Anti-spyware programvare er laget for å oppdage og slette spyware infeksjoner fra datamaskinen.