Hva er filforlengelsen PDC?

 

Programmer

LockLizard Safeguard Secure PDF Writer legger til kryptering og lisensieringskontroller til en PDF-fil, og oppretter en sikker PDC-fil. Du kan vise PDC-filer med en registrert versjon av LockLizard Safeguard Viewer og en lisensnøkkel.

Definisjon

PDC-filer beskyttet av DRM (digital rights management), som styrer hvordan folk kan få tilgang til og bruke filen. Du kan for eksempel bruke DRM til å opprette unike lisensnøkler, slik at noen ikke kan sende en PDC-fil og lisensnøkkel til en annen kunde.

Bruker

En PDF-fil er i hovedsak et virtuelt trykt dokument, viser tekst, bilder og formatering som de ville vises på den utskrevne siden. Kryptering av en PDF-fil for å lage en PDC-fil lar deg dele filer fra et hvilket som helst program, selv med personer som ikke har programmet installert, og sørger for at de ikke kopierer eller på annen måte misbruker dokumentene dine. Filforlengelsen PDC indikerer en sikker PDF-fil (portabel dokumentformat) som er kryptert med LockLizard Safeguard Secure PDF Writer. Kun autoriserte brukere kan åpne PDC-filer.