Hvordan bli kvitt Cursormania

 

1.

Begynn med å først venstre klikke på 'Start' -knappen og deretter venstre-klikke på 'Innstillinger' overskriften. Finn 'Kontrollpanel' på listen under 'Innstillinger', klikk på den en gang for å åpne den.

2.

En gang i 'Kontrollpanel' - finn og klikk 'Legg til eller fjern programmer '. Nå vil det være en liste over programmer som er installert på datamaskinen. Venstre klikk en gang på 'Cursor Mania u0026 trade;' for å velge det, og klikk deretter en gang på 'Fjern' -knappen.

3.

Start datamaskinen på nytt. For å slå av datamaskinen, vennligst klikk en gang på 'Start' -knappen og klikk på 'Slå av', 'Avslutt' eller 'Stopp' -alternativet. Neste gang datamaskinen er slått på, Cursor Mania u0026 trade; vil ha blitt fjernet.

Tips og advarsler

  • Instruksjoner er basert på bruk av Windows XP-systemet. Hvis du bruker Windows Vista eller Windows 7, vil kontrollpanelet være synlig fra å klikke på 'start' -knappen en gang uten å måtte gå under overskriften 'innstillinger'.
  • Hvis en Macintosh brukes Med en Firefox-nettleser, bare åpne Firefox og venstre-klikk en gang på 'Verktøy' øverst på siden, og deretter venstre-klikk på 'Add-ons'. Velg programmer som ikke lenger er nødvendig, og klikk på 'Avinstaller'. Det vil bli spørsmål om å be om bekreftelse før du fjerner noe. Klikk 'ok' for å fortsette.
  • 'Markør Mania u0026 trade;' leveres med følgende gratis nedlastinger som også kan fjernes fra kontrollpanelet som beskrevet ovenfor. Pass på å se etter 'Populære skjermsparere u0026 handel;', 'My Fun Cards u0026 trade;', 'MyWebSearch u0026 reg;' og 'Søkassistent' for å være sikker på fullstendig fjerning.
  • Markør Mania u0026 trade; er et gratis nedlastbart program som gir brukerne en rekke forskjellige ikoner for å representere den tradisjonelle pilformede musen som er sett på dataskjermen. Markør Mania u0026 trade; inkluderer også automatisk skjermsparere og en verktøylinje for brukeren å tilpasse hvordan de surfer på Internett.