Hvordan sette skjermsparer som skrivebordsbakgrunnsbakgrunn

 

Last ned et program for å ha en skjermsparer som bakgrunn.

1.

Gå til din favoritt søkemotor og skriv 'Last ned skjermpapir Freeware' i søkemotoren. < /p>

2.

Klikk på nettstedet som heter 'Screen Paper,' det burde være den første. Der det står nedlastingsskjermpapir rett under det, der det står 'klikk her', klikker du på det.

3.

Sjekk at programmet nå er på skrivebordet og dobbeltklikk på ikonet 'Screen Paper' for å åpne.

4.

Velg ønsket skjermsparer som du vil vise på skrivebordet, fra de valgte valgene. Deretter klikker du på 'legg til den valgte skjermspareren til bakgrunnsbilde.' Det skal nå kjøre i bakgrunnen av dine applikasjoner.

5.

Lagre skjermspareren på en annen måte. Ikke lukk boksen for skjermsparerprogrammet, eller en melding vil komme opp og spørre: 'Er du sikker på at du vil stoppe alle bakgrunnsbildeavspillere og avslutte skjermpapir?' Med 'Ja' og 'Nei' tekstboksalternativer. Ikke klikk ' Ja 'eller' Nei. 'I stedet trykker du på' Kontroll '' Alt '' Slett 'samtidig slik at Windows Oppgavebehandling kommer opp på skjermen.

6.

Klikk på kategorien 'Processer'. Klikk deretter på prosessen med tittelen 'scrpaper.exe.' Klikk nå på 'sluttprosessen' og en meldingsboks vil komme opp med en advarsel. Advarselen er standard og handler om muligheten for å miste datoen mens du avslutter et program. Klikk på 'Ja'. Din favoritt skjermsparer skal nå være skrivebordet.

Tips og advarsler

  • Selv om skjermpapirprogrammet sier at det er for Windows 95, det fungerer også på Windows XP.
  • Ikonene på skrivebordet vises ikke lenger. Du må klikke på Start-menyen og deretter mine dokumenter for å åpne skrivebordsprogrammene dine nå.
  • Angi en skjermsparer for et skrivebord er mer populært og mer av en suksess blant Windows Vista-brukere. Heldigvis er det ikke umulig å gjøre dette for Windows XP. Du kan erstatte kjedelig skrivebordsbakgrunn med din favoritt skjermsparer for både Windows Vista og Windows XP. Selv når du beveger markøren, vil skjermspareren forbli på skjermen. For å oppnå denne oppgaven må du først laste ned noen gratis programvare.