Mine Media Player Visualizations Won 't Maksimere

 

1.

Dobbeltklikk på ikonet Media Player-skrivebordet for å starte programvaren på datamaskinen. På eldre Windows-plattformer er ikonet en blå, rød og grønn sirkel. På nyere systemer er ikonet en oransje sirkel på en lyseblå bakgrunn med en hvit trekant i midten.

Klikk på 'Musikk' -fanen i hovedboken 'Bibliotek 'skjermbildet for å velge et spor eller album som skal spilles av. Dobbeltklikk på valget for å starte avspillingen.

3.

Klikk på knappen nederst til høyre med de tre rutene og en pil som peker mot høyre. Denne knappen skifter skjermen til 'Now Playing' -modus med visualiseringer.

4.

Klikk på midtknappen (formet som en boks) øverst til høyre for å maksimere visualiseringer skjerm. Hvis dette ikke virker, klikker du på minimeringsknappen til venstre, og maksimerer visualiseringene til full skjerm ved å klikke på Media Player-ikonet på oppgavelinjen nederst på skjermen.

5.

Klikk på knappen øverst til venstre i Media Player for å gå tilbake til 'Library' -visningen hvis alle andre trinn ikke klarer å maksimere visualiseringene.

6.

Klikk Klikk på 'Vis' -knappen øverst til venstre og velg 'Videostørrelse.'

7.

Merk av i boksen ved siden av 'Tilpass spiller til video på endring' og velg '200\% 'nederst i listevinduet.

Media Player er en lyd-video programvarepakke på datamaskiner med Windows-operativsystemer. Hvis du endrer Media Player-skjermen fra 'Library' til 'Now Playing', skifter skjermen til en lysvisning med bevegelige bilder synkronisert med musikken. Windows refererer til disse bevegelige bildene som 'visualiseringer', som kan være avslappende å se mens du nyter musikk. Av og til kan skjermbildet som viser visninger, ikke maksimere for å fylle hele skjermen eller skjermen på skjermen. Dette innebærer vanligvis en enkel løsning.