Slik brenner du en film fra en harddisk til DVD på iMAC

 

1.

Åpne iDVD.

2.

Klikk 'Fil', velg 'Ny' og tittel DVDen som vil inneholde filmen du brenner fra harddisken din. Velg deretter om du vil at forholdet mellom DVDen skal være 4: 3 eller 16: 9, og klikk på 'Create.'

3.

Velg et tema for DVD-menyen fra kolonne på høyre side av iDVD.

4.

Dobbeltklikk tittelen i DVD-menyen og skriv deretter tittelen på filmen din.

5.

Åpne 'Finder' og bla gjennom for å velge filmen fra harddisken du vil brenne til DVD. Dra og slipp deretter denne filmen i iDVD-vinduet. Etter dette vil filnavnet for filmen vises i iDVD-menyvinduet.

6.

Klikk på tittelen på filfilen og endre navnet på 'Play'. Når du klikker på denne tittelen, fungerer den som 'Play' -knappen for denne filmen når den er brent på en DVD.

7.

Klikk på 'Brenn dette iDVD-prosjektet til en plate' knappen, som vises som en sirkel nederst til høyre i iDVD-programmet.

8.

Sett inn en tom DVD-R i datamaskinen og filmen fra din harddisken blir brent til DVD. Når du er ferdig, vil DVD-en automatisk kaste ut fra datamaskinen. Du har nå brent en film fra en harddisk til DVD på en iMac.

Å brenne en film fra en harddisk til DVD på en iMac er en enkel prosess takket være iDVD. iDVD er et brukervennlig DVD-brennerprogram som kommer forhåndsinstallert på alle Macintosh-datamaskiner. Ved å bruke dette programmet, vil du kunne brenne en film til en DVD om noen minutter.