Slik endrer du tekst i et tilgangssøk

 

1.

Dobbeltklikk på Access-databasen på datamaskinen. Dette laster databasen sammen med Access-programvaren.

2.

Klikk på 'New Object' -knappen øverst i tilgangsvinduet. Velg 'Ny forespørsel' fra listen over alternativer, og velg deretter 'Design Viewer.' Dette åpner en designveiviser for oppdateringsspørsmålet.

3.

Dobbeltklikk på tabellen som du vil at oppdateringskommandoen skal utføre. Dette legger til tabellen i listen over tabeller som brukes i spørringen øverst på designfremviseren.

4.

Dra og slipp tabellkolonnen du vil redigere til rutenettet under. Dette forteller designviseren at du vil redigere den aktuelle kolonnens data.

5.

Legg til kriterier for å filtrere ut postene du ikke vil redigere. For eksempel, hvis du vil endre fornavnet til en kunde, legger du til 'customerNumber = 111' i feltet 'Kriterier' i det nederste nettverket. I dette tilfellet endres kun kunden med et kundenummer på 111.

6.

Klikk på 'Lagre' for å lagre søket. Skriv inn et navn i det åpne dialogvinduet. For å teste det nye spørsmålet ditt, klikk på 'Kjør' -knappen.

Opprettelse av en tilgangsforespørsel for å oppdatere tekst oppnås ved hjelp av Microsofts designveiviser. Denne veiviseren hjelper deg gjennom prosessen med å redigere data i Tilgangstabellene. Hovedkommandoen som endrer tekst i tabeller, er 'oppdatering' -kommandoen. Når du oppretter Din tilgangsforespørsel, du må velge typen forespørsel. Oppdateringskommandoen endrer data, som er en integrert del av styring av databasetabeller for alle applikasjoner.