Slik klipper du, limer og kopierer fra en skanner

 

1.

Slå på skanneren og koble den til datamaskinen. Legg bildet på skanneren og trykk på skanneknappen. Skanneren vil opprette en stasjonsplassering på datamaskinen. Få tilgang til denne nye stasjonen ved å klikke på 'Start' -knappen i nedre venstre hjørne og velg 'Min datamaskin'. Åpne skannerdrevet og finn skannerbildet.

2.

Kopier bildet fra skannerdrevet ved å klikke på bildet og samtidig trykke på 'Ctrl' og 'C' på tastaturet. . For å lime inn det skannede bildet, finn et område i dokumentet for å sette det skannede bildet. Klikk på stedet. Trykk på 'Ctrl' og 'V' for å lime inn bildet.

3.

Klipp bildet fra skannerdrevet ved å klikke på bildet og trykke på 'Ctrl' og 'X' på tastaturet. For å lime inn det skannede bildet, finn et område i dokumentet for å sette det skannede bildet. Klikk på stedet. Trykk 'Ctrl' og 'V' for å lime inn bildet.

En skanner kan slå konkrete poster i elektroniske poster og er en utmerket ressurs for sikkerhetskopiering av papirarbeidet. Når du skanner et bilde, kan du manipulere bildet som du kunne noe annet bilde på datamaskinen din.