Slik konverterer du en PDF til et Word-dokument uten å laste ned

 

Bruke PDFtoWord.com

1.

Naviger til PDFtoWord.com og klikk på 'Browse' -knappen i trinn 1. Deretter bla gjennom datamaskinens filer for å velge PDF-filen Du vil konvertere til et Word-dokument.

2.

Velg 'DOC' -formatet i trinn 2.

p> Skriv inn din e-postadresse i skjemaet i trinn 3 og klikk deretter på 'Konverter' -knappen. Etter at du har gjort det, blir PDF-filen din omgjort til et Word-dokument og sendt til adressen du skrev inn. Du har nå konvertert en PDF til et Word-dokument uten å laste ned (Se Referanser 1).

Bruke PDFonline.com

1.

Naviger til PDFonline. com og klikk på 'PDF til Word' -boksen under overskriften 'Gratis PDF-tjenester'. Klikk deretter på 'Konverter PDF til Word' -knappen.

2.

Klikk på 'Browse' -knappen. Bla gjennom datamaskinfilene dine for å velge PDF-filen du vil konvertere til et Word-dokument.

3.

Klikk på 'Last opp og konverter' -knappen. Etter dette vil det vises en 'Right Click Here to Download Word File' -linken, slik at du kan lagre det konverterte Word-dokumentet til datamaskinen. Du har nå konvertert en PDF til et Word-dokument uten å laste ned (Se Referanser 2).

Bruke FreePDFconvert.com

1.

Naviger til FreePDFconvert. com og klikk på 'PDF to Word Excel' -knappen.

2.

Klikk på 'Browse' -knappen under PDF-filoverskriften. Bla gjennom datamaskinfilene dine for å velge PDF-filen du vil konvertere til et Word-dokument.

3.

Klikk på boblen ved siden av 'Word (doc)' i

Skriv inn din e-postadresse i 'Email Address' -skjemaet, og klikk deretter på 'Legg ved filer til e-post' -boksen.

p> 5.

Klikk på knappen 'Konverter din fil'. Etter at du har gjort det, blir PDF-filen din omgjort til et Word-dokument og sendt til adressen du skrev inn. Du har nå konvertert en PDF til et Word-dokument uten å laste ned (Se Referanser 3).

Konvertere en PDF til et Word-dokument er nyttig når du ønsker å redigere innholdet i en PDF. Denne prosessen kan fullføres ved hjelp av en online konvertering nettsted som PDFtoword.com, PDFonline.com eller FreePDFconvert.com. Hver av disse nettstedene lar deg konvertere en PDF til et Word-dokument uten å måtte laste ned konverteringsprogramvaren på datamaskinen.