Slik laster du inn Business Contact Manager

 

1.

Sett inn CD-en som fulgte med Microsoft Office-pakken, inn i CD-stasjonen. Hvis oppstartvinduet ikke vises automatisk, klikker du på 'Start' -knappen, klikker 'Min datamaskin' og dobbeltklikker på CD-stasjonsikonet.

2.

Klikk på ' setup.exe 'i Windows Utforsker-vinduet og følg instruksjonene som vises på skjermen.

3.

Vent på at installasjonen skal fullføres og åpne Microsoft Outlook. Følg trinnene som vises i oppstartsveiviseren som vises.

4.

Få tilgang til Business Contact Manager etter at den er installert ved å klikke på 'Start' -knappen og deretter 'Alle programmer'. Du vil se ikonet for programvaren i listen over programmer.

Tips og advarsler

  • Microsoft Office Outlook må installeres før du installerer Microsoft Business Contact manager.
  • Business Contact Manager er et program som er opprettet av Microsoft for å kjøre med Outlook. Programvaren gir bedrifter verktøyene for å holde oversikt over deres forretningskontakter, salgsmuligheter og kontoer i ett sentralt program. Business Contact Manager er et administrasjonsverktøy som er synkronisert med Microsoft Outlook for enkel tilgjengelighet. Når du har installert programvaren, er en Business Contact Manager-verktøylinje og Business Tools-menyen lagt til i Microsoft Outlook for å administrere bedriftsdata.