Slik overklokkes en AMD Athlon XP 1700

 

1.

Last ned og installer et program kalt 'Real Temp', dette vil overvåke CPU temperaturen, kjøre dette og noter gjennomsnittstemperaturen før du gjør oppgraderingen. Dette vil være avgjørende for å kontrollere CPU-temperaturen etter hastighetsøkningen.

2.

Kontroller at komponentene er kompatible med overklokking, hovedkort, CPU, Bios. En liten undersøkelse på Internett vil hjelpe deg å velge de riktige komponentene, eller hjelpe deg å parre ditt nåværende utstyr.

3.

Start datamaskinen og trykk på tasten for å starte opp i BIOS Meny. Se etter CPU-meny eller funksjonsoppsettmeny. Dette er programmeringsalternativet for å endre CPU-hastigheten.

4.

Finn CPU-vertsfrekvensalternativet. Her kan du velge hastighetsinnstillingen til din Cpu. Den kan testes gjennom alle tilgjengelige alternativer, men garanteres å være mindre stabil, jo raskere du setter det. Hvis du setter det et klikk eller to, bør du være trygg.

5.

Start datamaskinen på nytt og følg oppførselen. Hvis det blir for ustabilt, ta det ned et hakk. Husk at dette er risikabelt og potensielt kan ødelegge CPUen din. Gjør dette på egen risiko.

Tips og advarsler

  • Dette kan ødelegge CPUen din!
  • En datamaskin leveres med en hastighetssignal CPU fra fabrikken, 2,8 gHz, 3,1 ghz. Dette er en betegnelse som CPU-produsenten bestemmer, er en optimal sikker hastighet brikken kan kjøre på. Imidlertid er AMD-merket sjetonger enkelt overklokket, noe som betyr at hastigheten på klokkeens hastighet øker raskere. Forholdet til dette er at det kommer til å løpe mye raskere, men det kan ha en tendens til å være mer quirky og tilbøyelig til å mislykkes i et mye raskere tempo.