Slik sender du en SMS fra iChat

 

1.

Klikk 'File' på menyen, og klikk deretter på 'Send SMS.' Avhengig av den spesifikke versjonen av iChat du bruker, kan den lese 'Ny Chat med Person.'

2.

Velg AIM eller .Mac fra popup-vinduet som du vil bruke til å sende SMS-meldingen. Husk at du bare kan velge en AIM- eller .Mac-konto, og du kan ikke sende meldinger fra Google Talk, Bonjour eller Jabber-kontoer.

3.

Skriv telefonnummeret til personen til hvem du vil sende SMS-meldingen, og klikk deretter på 'OK'.

4. Skriv inn meldingen i chat-vinduet og trykk på 'Return' eller 'Enter' -tasten på tastaturet ditt. Du vil se et automatisk svar som bekrefter at meldingen din er sendt.

Tips og advarsler

  • Mottakeren av din SMS-melding kan svare tilbake til teksten meldinger fra hans mobiltelefon, og du vil se disse meldingene i chatvinduet i iChat.
  • Apples iChat er et direktemeldingsprogram for Mac OS X som inneholder lyd- og videochat, skjermdeling, fildeling og presentasjoner. Du kan også bruke iChat til å sende SMS-tekstmeldinger til mobiltelefoner. Når du bruker iChat til å sende en SMS-melding, du må være pålogget med en AIM- eller MobileMe-konto. Andre direktemeldinger, som Bonjour, Google Talk eller Jabber, støtter ikke bruken av denne bestemte funksjonen.