Dragon Typing Software

 

Versjoner

Dragon programvare, utviklet av Nuance, kommer i en rekke forskjellige formater og prisklasser. Den grunnleggende versjonen av Dragon NaturallySpeaking er hjemmeversjonen, som kommer med den minste mengden funksjoner, men er egnet for uformelle hjemmebrukere som bare vil bruke tale til tekst for Microsoft Office-dokumenter. Nuance tilbyr Dragon Premium, med noen ekstra funksjoner over Dragon Home. De høyere endemodellene av Dragon er Dragon Professional og Dragon Legal, rettet mot bedriftsbrukere.

Funksjoner

Ifølge Nuance tilbyr hver versjon av Dragon 99 prosent nøyaktig talegjenkjenning, tekstkorrigering med stemme, nøyaktighetstemning og evnen til å kontrollere Internet Explorer og Mozilla Firefox nettlesere, e-postprogrammer og Microsoft Office-applikasjoner.

Systemkrav

Dragon NaturallySpeaking fungerer på både Windows- og Mac-baserte datamaskiner og Windows Server-systemer for bedrifter. Systemkravene inkluderer: 1 GHz Intel Pentium-prosessor eller tilsvarende, 512 KB eller høyere prosessorkuff, minst 2,5 GB ledig harddiskplass, et lydkort som støtter 16-bits opptak, en DVD-ROM-stasjon og Internet Explorer 6 eller høyere . Talegjenkjenningssoftware hjelper brukerne med å utføre datafunksjoner med letthet ved å veilede datamaskinen ved hjelp av stemme i stedet for å skrive. Dragon programvare rangerer i forkant av talegjenkjennelsesprodukter.