Funksjoner i Tally Accounting Software

  For at regnskapsprogramvarefirmaer skal konkurrere i dagens marked, må de gi et produkt som er tilpassbart og vil fungere med global virksomhet. De må tilpasse seg brukerens behov, inkludert de som driver flere virksomheter.

Regnskap Funksjoner

Tally regnskapsprogramvare gir verktøy for å skape et tilpasset bokføring system og er fortsatt brukervennlig. Den intuitive menyen tillater brukeren å spore alle salg, kundebetalinger og kvitteringer og legge dem i hovedbok eller rapportform. Det som gjør det så sterkt, er at alt dette kan sees umiddelbart fra enhver gren av bedriften, slik at viktige og informerte beslutninger kan gjøres uten å sende og åpne filer som inneholder informasjonen.

Bedriftsfunksjoner

The Antall virksomheter et selskap kan kjøre ved hjelp av Tally-programvaren er ubegrenset. Programvaren gjør det enkelt å gjøre lønn, figurutgifter og vise betalinger for noen av bedriftene i systemet. I tillegg er alle brukerens budsjett-, revisjons- og sikkerhetsinformasjon bare et klikk unna. Programvaren kan til og med la brukeren vite hvilke kunder som betaler på tid eller betaler sent. En umiddelbar rapport eller graf kan ses, slik at det kan splitte seg andre beslutninger.

Enkelhetsfunksjoner

Et brukervennlig grensesnitt med intuitive kontroller gjør det enkelt å gjøre regnskap på flere forskjellige språk og valutaer.