Hvordan gjenopprette mine Outlook-avtaler

 

1.

Åpne Outlook 2007 og velg 'File' fra menylinjen. Velg 'Åpne' og 'Outlook Datafil.' Bla gjennom datamaskinen din og finn den arkiverte Outlook personlige mappefilen. Finn den personlige mappefilen og klikk på den. Velg 'OK'. Den arkiverte Outlook-personlige mappefilen åpnes i navigasjonsruten.

2.

Finn den arkiverte Outlook-personlige mappen i navigasjonsruten. En '+' vises på venstre side av arkivmappen. Klikk på '+' for å utvide mappen for å se innholdet. Når du er utvidet, kan du se og gjenopprette Outlook-avtalene og hendelsene i kalenderen.

3.

Klikk på «Kalender» -ikonet i navigasjonsruten. Legg merke til det nylig lagt arkivet Kalender fra Outlook-personopplysningerfilen. Klikk på den arkiverte kalenderen og se gjennom dine gjenopprettede Outlook-avtaler.

Outlook-kalenderen er en fin måte å holde oversikt over avtale og hendelsesplanlegging. Du kan aktivere påminnelser, slik at du ikke glemmer viktige datoer. Kalenderen kan arkiveres slik at du kan fokusere på de nyeste kalenderhendelsene. Når arkivet er arkivert, utpeker Outlook, og hendelser kan gjenopprettes ved å åpne arkivet og vise den arkiverte kalenderen. Outlook genererer en egen kalender for å vise de arkiverte avtalene og hendelsene.