Hvordan kopierer jeg filmer, legger du til dem?

 

1.

Installer en DVD-ripper hvis du ikke allerede har en og trenger å kopiere filmene dine fra en DVD-avspilling. Prøv ImTOO, Xilisoft eller Aimersoft DVD-rippere hvis du ikke har en slik prorgram i tankene.

2.

Sett inn DVDen hvis filmer du har tenkt å kopiere og redigere til datamaskinen ' s DVD writer-stasjon.

3.

Start DVD-ripper.

4.

Sett utgangsvideoformatet til en er kompatibel med datamaskinens videoredigeringsprogramvare, for eksempel MPEG, AVI eller MOV.

5.

Klikk på 'Extract' eller 'Rip' knappen for å kopiere filmen til din datamaskin.

6.

Start videoredigeringsprogramvaren. Mac-brukere og Windows-operativsystembrukere kan bruke allerede installerte versjoner av henholdsvis iMovie og Windows Movie Maker.

7.

Importer den kopierte filfilen til et nytt filmprosjekt.

8.

Importer et annet videoklipp du vil legge til i filmen. Du kan også importere en ny lydfil for bruk i filmens poengsum.

9.

Dra og slipp film, musikk eller andre mediefiler inn i prosjektets tidslinje seer hvor du vil at de skal vises. Lyd kan kjøre samtidig med eksisterende video i et eget tidslinjespor. Du kan legge til filmer eller bilder i begynnelsen eller slutten av den kopierte filmen i sin tidslinjespor.

Tips og advarsler

  • Dra og slipp filmene dine fra En ekstern lagringsplass på datamaskinens skrivebord via en USB-sideladning hvis du ikke bruker en DVD.
  • Noen ganger trenger en ferdig eller lagret film litt mer. Fordi videoredigeringsprogramvare installeres på datamaskinen din, kan du formidle din kreative visjon og forlenge filmen eller legge til medier og effekter når du har kopiert den fra en DVD eller annen ekstern kilde. Til tross for at noen profesjonelle kvalitetsredigeringsverktøy kan være dyrt, hele prosessen kan være helt gratis, avhengig av de nødvendige måtene for kopiering.