Hvordan lage en lysbildefremvisning med programvare

 

Lysbildefremvisning: Movie Maker

1.

Klikk 'Start', etterfulgt av 'Programmer' og velg 'Movie Maker.' Klikk koblingen Start et nytt prosjekt.

2.

Klikk på 'Importer media'. Sjekk bildene du vil ha fra fotobiblioteket og klikk på 'Importer'.

3.

Klikk og dra bildeminiatyrene i tidslinjen nederst i vinduet og ordne dem i den rekkefølgen du vil at de skal vises.

Klikk på 'Overganger' i oppgavelinjen og dra eventuelle overganger mellom fotominiatyrene for å legge til en spesiell effektovergang som vil finner sted når lysbildefremvisningen spiller fra ett bilde til det neste.

5.

Klikk 'Lyd' i oppgavelinjen og velg et musikkspor fra datamaskinen for å importere det som et lydspor.

6.

Klikk på 'Fullfør film' i ruten til venstre. Klikk på 'Lagre på denne datamaskinen' for å eksportere lysbildefremvisningen til skrivebordet ditt, 'Brenne til en CD' for å lage en CD-sikkerhetskopiering av lysbildefremvisningen, eller 'Send den til nettet' for å publisere lysbildeserien din online.

Lysbildefremvisning: iMovie

1.

Klikk på iMovie-ikonet i dokken eller klikk 'Finder', deretter 'Programmer' og velg 'iMovie.' Klikk på '+' for å starte en ny lysbildefremvisning.

2.

Klikk på iPhoto-knappen. Dra bilder fra iPhoto til tidslinjen øverst i vinduet og ordne dem i rekkefølge.

3.

Klikk på knappen 'Overganger' ved siden av 'iPhoto' og dra overganger mellom fotominiatyrene for å legge til en spesiell effektovergang som vil skje når lysbildefremvisningen spiller fra ett bilde til det neste.

4.

Klikk på iTunes-knappen og velg en musikkspor fra musikkbiblioteket ditt for å importere som et lydspor.

5.

Klikk på 'Del.' Klikk på 'Eksporter' for å eksportere lysbildefremvisningen til skrivebordet, eller klikk 'YouTube' for å publisere lysbildefremvisningen på videodelingswebsiden.

Slideshows er et nyttig verktøy for profesjonelle å inkorporere i presentasjoner, men de er også en spennende måte for alle å presentere bilder fra en nylig spesiell begivenhet med familie og venner. Uansett om du kjører en PC med Windows eller en Apple-datamaskin med Mac OS, har du sannsynligvis programvaren på datamaskinen din for å lage et lysbildefremvisning med funksjoner som musikk, spesialeffekter og lydspor.