Hvordan skarpe med Adobe Camera Raw

 

1.

Åpne Adobe Photoshop og gå til 'File' og 'Open.' Velg RAW-kamerafilene du vil skarpere, og trykk på 'OK'.

2.

Bildene lastes inn i Adobe Camera RAW. Det første bildet som er valgt, lastes automatisk i hovedvisningen. Alle andre bilder vises som miniatyrbilder til venstre på skjermen.

3.

Klikk på 'Juster' -fanen på høyre side av skjermen. Flytt 'Eksponering' hjulet for å gjøre bildet mer levende eller mørkere. Ikke øk 'Eksponeringen' for mye, eller bildet kan bli kornete.

4.

Bruk 'Lysstyrke' og 'Kontrast' -verktøyene for å legge til mer skarphet på bildet. For å oppnå dette, flytt lysstyrken litt ned mens kontoen økes. Spill rundt med innstillingene for å oppnå det beste utseendet.

5.

Klikk på 'Detalj' -fanen for å laste redigeringsverktøyene for skarphet. Dra pilen 'Skarphet' til høyre for å øke bildens skarphet.

6.

Utjevn skarpheten og fotodetaljer med 'Luminansutjevning' og 'Fargestøy' Reduksjon '-verktøy under' Detaljer '-fanen.

7.

Klikk på' Kalibrere '-fanen. Juster 'Shadow Tint' for å skarpere bildet enda mer. Ikke øk 'Shadow Tint' for mye, bildet kan bli for mørkt.

8.

Klikk på 'Åpne' lenken for å åpne bildet i Adobe Photoshop for videre redigering med Photoshop-verktøyene.

9.

Klikk på 'Lagre' -linken for å lagre bildefilen som en ny fil. Klikk på 'Plassering' -ikonet for å velge plasseringen og deretter gi et navn til filen. Trykk 'OK' og vent på at RAW-kamerafilene skal gjengis.

Adobe Photoshop har et eget redigeringsverktøy kjent som Adobe Camera Raw. Dette verktøyet brukes til å redigere RAW-bilder som ble lastet opp fra et digitalkamera. RAW-bilder er ukomprimerte filer som ikke er behandlet eller overført til JPEG. Før du bruker bildene i Photoshop, kan du redigere og konvertere dem i Adobe Camera Raw. Skarpere bildet er en enkel prosess som kan gjentas for hundrevis av bilder når du mestrer verktøyene i programmet.