Min MS Office Access er virkelig sakte nå

 

1.

Legg inn Microsoft Access og klikk 'Help' og deretter 'Check for Updates' for å sikre at programfilene dine er nåværende. Dobbeltklikk på 'System' -ikonet i Windows-kontrollpanelet for å sjekke statusen for Windows-operativsystemoppdateringene. Aktiver automatiske oppdateringer, eller last ned de nyeste Windows-operativsystemfilene manuelt ved hjelp av denne kategorien. Last opp Microsoft Access uten at noen annen programvare kjører for å sikre at programmet fungerer effektivt.

2.

Legg inn databasefilen på din lokale stasjon for å isolere problemer knyttet til nettverkstilgang . Åpne databasen fra en annen datamaskin, hvis tilgjengelig, for å sammenligne ytelsen med datamaskinen. Klikk på 'Administrative Tools' -ikonet i Windows-kontrollpanelet og velg 'Computer Management' for å analysere og de-fragmentere harddisken hvis nødvendig. Klikk 'Verktøy', 'Databaseverktøy' og 'Kompakt og reparasjonsdatabase' i Microsoft Access for å optimalisere ytelsen til databasefilen. Be administrasjonen din til å komprimere en nettverksbasert database hvis du ikke kan få en lokal kopi.

3.

Se gjennom databasestrukturen din hvis du er databasens skaperen. Unngå databaser med lange filnavn og fjern dupliserte indekser, spørringer og skjemaer som ikke er nødvendig. Eliminer koblinger til tabeller som ikke lenger eksisterer eller bor i eksterne databaser. Klikk på 'Hjelp' og skriv 'Optimaliser ytelse' i søkefeltet for å se flere teknikker for å øke effektiviteten av databaseprogrammet ditt. Be systemadministratoren om å plassere en database som deles i roten til nettverksserverens harddisk for å øke ytelsen, hvis det er mulig. Systemadministratoren bør diskutere de mange programmeringsteknikkene som er tilgjengelige for å øke gjennomstrømningen med eventuelle eksterne databaseutviklere som kan være involvert.

Tips og advarsler

  • Enkeltbrukere bør gjennomgå endringer og oppdateringer til andre programmer og eksterne enheter på sine datamaskiner. Endringer i skriverdrivere eller oppdateringer til andre Microsoft Office-programvarekomponenter kan påvirke Microsoft Access på grunn av at den er stramt integrert med Windows-operativsystemet. Nettverksbrukere bør unngå eldre Novell-klientversjoner og se gjennom nettverksklientkonfigurasjonen hos systemadministratoren.
  • Deaktivering av antivirusprogramvare bør unngås som en teknikk for å øke ytelsen til alle programmene, inkludert Microsoft Access.
  • Microsoft Access er databaseprogrammet som er tilgjengelig separat eller som en del av Microsoft Office Professional Suite. Access-programvaren er tett integrert med, og følsom for, endringer i Windows-operativsystemet og Microsoft Office-programmet. Databaseprosessene er harddiskintensive og påvirkes av effektiviteten til harddisken og andre systemkomponenter. Bruk strukturerte feilsøkingsteknikker for å isolere grunnen til at tilgangsprogramvaren har begynt å utføre sakte.