Slik får du tilgang til en databasetidsforespørsel

 

1.

Åpne tilgang 2007 og velg databasen. Klikk på 'Office' -knappen og velg 'Åpne'. Bla gjennom filene dine og finn databasen. Klikk på databasen og klikk på 'Åpne' -knappen. Databasen åpnes.

2.

Klikk på 'Create' -fanen og velg 'Query Design.' Når dialogboksen Vis tabell vises, klikker du på et tabellnavn. Klikk på 'Legg til' -knappen. Dette legger til tabellen i søkefeltet ditt. Lukk dialogboksen Vis tabell ved å klikke på 'Lukk' -knappen.

3.

Legg felt til spørringen ved å klikke på feltnavnene og dra dem inn i kolonnene i spørringen vindu. Legg til et datafelt. Endre kriteriene i datafeltet for å gjenspeile en bestemt dato. Legg inn datoen med symbolet '#'. Hvis du for eksempel leter etter salg som skjedde 9. januar 1997, skriver du inn følgende i kriteriefeltet:# 1/9/97 #

4.

Lagre spørringen din ved å trykke 'Control' og 'S' på tastaturet. Kjør spørringen ved å klikke på 'Kjør' -knappen på båndet. Spørringen vil vise resultatene basert på datoen som er angitt i kriteriene.

Spørsmål er i hovedsak spørsmål du har om dataene i databasen din. De er vant til å trekke data ut av databasen. Når du oppretter spørringen, kan du bestemme hvilke felt og kriterier du vil se i søkeutgangen. Du kan spørre alle datatyper i databasen. Når du bruker et søk på datatyper, må du bruke riktig format for å få de ønskede resultatene.