Slik får du tilgang til serielle porter via et eksternt skrivebord

 

1.

Klikk på 'Start' -knappen på Windows 7-klientdatamaskinen, klikk deretter 'Programmer', og klikk deretter 'Tilbehør.'

2.

Klikk på 'Eksternt skrivebordstilkobling', og deretter vises vinduet 'Eksternt skrivebordstilkobling'.

3.

Skriv inn IP-adressen til Windows 7 Remote Desktop-datamaskinen som er konfigurert til å motta eksterne stasjonære tilkoblinger i feltet 'Computer', og deretter klikke på 'Koble' -knappen.

4.

Skriv inn brukernavnet for en konto som har eksternt skrivebord tilgangstillatelser i 'Brukernavn' -feltet i vinduet 'Logg på Windows' som vises. Skriv deretter inn passordet for kontoen i feltet 'Passord', og trykk deretter på 'OK' -knappen for å få tilgang til skrivebordet på den eksterne PC-en.

5.

Klikk på 'Start' knappen i vinduet 'Eksternt skrivebordstilkobling' for å åpne 'Start-menyen' på den eksterne datamaskinen, og klikk deretter på 'Søk' -boksen.

6.

Skriv inn navnet på Terminalkonsollprogrammet i 'Søk' -boksen, for eksempel 'Tera Term' eller 'HyperTerminal' eller 'PuTTY', og trykk deretter 'Enter' -tasten for å starte terminalprogrammet.

7 . Velg en seriell eller Com-portforbindelse i terminalprogramvinduet, og konfigurer deretter tilkoblingsparametrene i henhold til spesifikasjonene til enheten som terminalprogrammet skal koble til (de vanlige parameterne er 9600 bps, 8 biter, paritet ingen og 1 stoppbit). Trykk på 'Enter' -tasten eller 'OK' -knappen for å koble til en enhet ved hjelp av en seriell port via Eksternt skrivebord.

Eksternt skrivebordsprogramvare er inkludert i Windows-operativsystemet. Når det er konfigurert, kan Remote Desktop aktivere en ekstern bruker å få tilgang til skrivebordet på en datamaskin som om de sitter foran datamaskinens skjerm. Å få tilgang til serielle porter via Eksternt skrivebord er den samme operasjonen som å få tilgang til serielle porter når du sitter foran datamaskinen, men med noen få trinn.