Slik importerer du makroer til Word 2007

 

Legg til utvikler-fanen

1.

Start Word. Klikk på 'Microsoft Office' -knappen og klikk deretter på 'Word Options' i nederste høyre hjørne av menyen. Klikk på 'Popular' i den venstre oppgavelinjen.

2.

Klikk på avkrysningsboksen for 'Vis utviklerfane i båndet' i hovedoppgavepanelet i dialogboksen Ordvalg . Den er plassert i kategorien 'Toppvalg for arbeid med ord'.

3.

Klikk på 'OK' for å legge til utviklerkategorien til båndet.

Flytt makroene

1.

Klikk kategorien 'Utvikler' i båndet. Klikk på 'Makroer' i kodegruppen på venstre side av utviklergruppen.

2.

Klikk på 'Makroer' i Kodegruppen på venstre side av utvikler-delen.

3.

Klikk på 'Organiserer' -knappen for å åpne dialogboksen Organiserer. Klikk på 'Macro Project Items' -fanen og klikk deretter på 'Lukk fil' -knappen på venstre side av dialogboksen. Knappen endres, og du klikker nå på 'Åpne fil'.

4.

Naviger til filen 'Normal.dot' fra Word 2003. Velg filnavnet og klikk 'Åpne. ' Makroene dine vises i venstre felt. Fremhev makroene til venstre og klikk på 'Kopier' -knappen i midten for å kopiere dem til Normal.dotm til høyre. Klikk på 'Lukk' når du er ferdig.

Tips og advarsler

  • Du kan også åpne dialogboksen Organiser ved å gå til 'Utvikler' Deretter klikker du på 'Dokumentmal' i gruppen Maler. Klikk på 'Organiserer' -knappen på venstre side av dialogboksen Maler og tillegg.
  • Ifølge CompuSavvy s Jan Berinstein trenger du ikke å legge til Utvikler-fanen for å nå dialogboksen Organiserer boksen. Du kan også få tilgang til den ved å klikke på 'Hjem' -fanen og deretter klikke på 'Styles Dialog Box Launcher' i stilen-gruppen. Launcheren ser ut som et lite firkant med en pil i nederste høyre hjørne av stilene Når oppgaveruten Stil åpnes, klikker du på 'Administrer stiler' -knappen nederst til venstre i oppgavelinjen. Knappen har en blyant med to A s. Klikk på 'Import / Export' -knappen for å åpne arrangøren.
  • Å lage makroer i Microsoft Word er en tidkrevende prosess, slik at du virkelig ikke vil måtte gjenopprette alle makroene dine når du oppgraderer fra Word 2003 til 2007. Ifølge Herb Tyson, forfatter av 'Word 2007 Bible', gjør du ikke Hvis du har oppgradert fra Word 2003 til 2007, flyttet makroene fra Normal-malmen (Normal.dot) til makroen Normal-mal (Normal.dotm). Men hvis du installerte Word 2007 på en ny datamaskin uten å gjøre det En oppgradering, du kan fortsatt bruke Word 2003-makroer. Du kan flytte dem manuelt ved hjelp av Utvikler-fanen.