Slik installerer du pcAnywhere 12.1

 

1.

Sett inn pcAnywhere-platen i datamaskinens CD / DVD-stasjon. Installasjonsvinduet åpnes. Klikk på 'Symantec pcAnywhere' for å starte installasjonen.

2 .

Godta vilkårene for bruk og klikk på 'Neste'. Skriv inn et brukernavn og organisasjonsnavn i de riktige feltene og klikk 'Neste'. Velg stedet for å installere programmet. Det vil gi deg en standard

3.

Velg type oppsett og standardinnstillinger. Du kan også tilpasse innstillingene , som lar deg velge komponentene som skal installeres. Hvis du ikke er en erfaren bruker, velger du standardinnstillingene og klikker på 'Neste'.

4.

Klikk på 'Installer' Klikk på 'Start', pilen til høyre for 'Shutdown' og velg 'Restart' for å starte datamaskinen på nytt når installasjonen er ferdig.

pcAnywhere er et program utviklet av Symantec som tillater en datamaskin å styre en annen datamaskin fra en ekstern plassering. Den brukes ofte i det tekniske støttefeltet, fordi det tillater en tekniker å fjerne på en brukerens datamaskin og deretter overta datamaskinen. Du installerer pcAnywhere ved å sette inn installasjonsplaten i DVD / CD-stasjonen og gå gjennom installasjonsprosessen .