Slik oppretter du et Microsoft Office Technology Training Center

 

1.

Hent Microsoft-sertifisering før du installerer et Microsoft Office-teknikkopplæringssenter. Du trenger minst to års erfaring som IT-profesjonell før du forsøker sertifiseringen med Microsoft. Det gir omfattende ferdigheter som er nødvendige for en bestemt rolle, som en databaseadministrator. Derfor vil du utvide på kompetanse som er oppnådd fra Microsoft Certified Technology Specialist, som går foran Microsoft Certified IT Professional-opplæring. Å tjene en assosiate-grad i IT er også nyttig.

2.

Sikre et anlegg for å sette opp et opplæringssenter for Microsoft Office-teknologi. Scout for steder i nærheten av høgskoler og bedrifter å være i nærheten av dine potensielle kunder. Signer en leiekontrakt eller kjøp et rom med nok plass til å trene grupper.

3.

Få utstyr til å sette opp et Microsoft Office-treningsenter. og maskinvare er påkrevd. Som treningssenter må du også ha treningsressurser. Kjøp treningsprogramvare og bøker som skal brukes av studenter som trener på Microsoft Office treningssenter. Microsoft har opplæringsprogrammer tilgjengelig på sin nettside, og bøker kan bli funnet på din lokale bokhandel eller online. Kjøp grunnleggende programmer, for eksempel Word, Excel og PowerPoint, for å hjelpe studenter. Kjøp flere programmer når treningssenteret ditt vokser.

4. bakgrunn. Du trenger støtte for å fungere effektivt. Utfør intervjuer med personer som har sertifisering i n Microsoft og kan hjelpe folk på ulike eksponeringsnivåer på datamaskinen. For eksempel bør et Microsoft Office-teknikkopplæringssenter ha arbeidstakere kunnskapsrik i feilsøking og fastsette programproblemer for å demonstrere ferdigheter til studenter.

Når du konfigurerer et opplæringssenter for Microsoft Office-teknologi, må du ha en bakgrunn i feltet. Å skaffe flere Microsoft-sertifiseringer, vil forbedre din evne til å lære elevene hvordan man effektivt bruker programmer. Når du har funnet et sted og kjøp utstyr, bør du se etter trente ansatte til å hjelpe med opplæring. Et Microsoft Office-teknikkopplæringssenter vil være en hands-on jobb som inkluderer personer fra ulike teknologibakgrunner (dvs. nybegynner, middels, erfaren). Finn de riktige ansatte, lokasjon og utstyr for å strategisk opprette et Microsoft Office-teknologi treningssenter.