Slik skanner du slavedisker med Norton 360

 

1.

Koble den ene enden av en USB-kabel til USB-utgangen på baksiden av den eksterne --- eller slave --- harddisken. Koble den andre enden av USB-kabelen til en USB-port på PCen. Vent til ikonet til stasjonen vises på skrivebordet.

2.

Klikk på 'Start' -knappen. Velg Norton 360-programmet fra popup-menyen Alle programmer.

3.

Klikk på kategorien 'Innstillinger' øverst på programmets hovedskjerm når det vises på skrivebordet.

Merk av i boksen ved siden av 'Antivirus' under 'Innstillinger.' Klikk på rullegardinmenyen ved siden av avmerkingsboksen i popup-vinduet som vises.

5.

Velg 'Removable Media Scan' fra listen over valgene som vises i rullegardinmenyen. Klikk på 'Apply' -knappen i popup-vinduet for å få det til å gå. Klikk på 'Scan Now' -knappen nederst i vinduet.

Norton 360 er et alt-i-ett sikkerhetsprogram (eller 'trussel detektor') designet for å beskytte en PC mot påtrengende og uønskede programmer som virus og malware. Skann en ekstern eller 'slave' harddisk koblet til en PC med Norton 360-programmet. Skanningen vil oppdage potensielle problemer som har skjult seg på slave harddisken, slik at de kan isoleres og fjernes. Ingen ekstra programvare er nødvendig for å kunne bruke slave-stasjonen med Norton 360-programmet.