Slik streamer du TV i Windows Media Center

 

1.

Start mediesenter på datamaskinen ved å dobbeltklikke på det grønne ikonet med Microsoft-fargeflagget i midten.

2.

< p> Klikk på 'Internet TV' under menyalternativet 'TV'.

3.

Klikk på rutenettikonet nederst på skjermen. Det er den andre til venstre-knappen på kontrollpanelet. Dette viser en omkjøring av de tilgjengelige TV-programmene for streaming.

4.

Klikk på et av miniatyrbildene i programmet (lite bilde av programmet) for å åpne en ny skjerm som viser tilgjengelig viser for det programmet, for eksempel sesong 1, episoder 1-13.

5.

Klikk på ønsket episode for showet du vil se. Avspillingen starter kort, avhengig av hastigheten på Internett-tilkoblingen din.

Windows Media Center er en programvarepakke på datamaskiner med Microsoft-operativsystemer. Bruk Media Center til å spille av filmer, lytte til musikk eller streame TV-programmer med en Internett-tilkobling ved hjelp av et kontrollpanel på skjermen. Media Center er forhåndsinstallert med koblinger til Internett-baserte TV-kanaler, slik at du kan velge et program for å streame ved å klikke på navn eller bildeikon på skjermen. Du kan også pause showet, justere volumet, hoppe fremover eller bakover, eller endre kanaler, alt ved hjelp av grensesnittet på skjermen.