U-Tube SketchUp Tutorial

 

1.

Åpne Google SketchUp. Velg 2D menneskelig figur i scenen og slett den.

2.

Velg 'Kamera' fra menyen og velg 'Standard visninger.' Velg alternativet 'Topp' fra alternativene.

3.

Velg 'Arc' -verktøyet fra verktøylinjen. Klikk to ganger på lerretet for å definere toppender av en 'U' -form. Flytt deretter musen ned og klikk igjen for å definere bunnen av buen.

4.

Dra med den midtre musen nederst for å endre visningen slik at du ser ned en av armer av 'U' -formen. Velg 'Sirkel' -verktøyet og bruk det til å tegne en sirkel fra endepunktet til armen. Det bør være samme tykkelse som du vil at røret skal være.

5.

Velg 'Følg meg' -verktøyet og klikk på sirkelen og flytt deretter den resulterende ekstruderingen langs linje til den når den andre enden. Klikk det punktet. Lagre arbeidet ditt.

3D-modeller har blitt en stor del av film-, tv- og videospillindustrien, og gir både rekvisitter og bakgrunner, samt animerte tegn. Mens mange av disse modellene er opprettet ved hjelp av kompliserte og dyre programmer som Maya eller Lightwave, er andre opprettet i freeware programmer som SketchUp. SketchUp tilbys av Google, og inneholder andre tjenester som Google tilbyr, for eksempel Google Earth og Google Warehouse. SketchUp har flere brukervennlige modelleringsfunksjoner, men en av de mest interessante lar brukerne lage rør i forskjellige former, inkludert en 'U.'