USB Data Recovery

 

Brothersoft

Brothersoft tilbyr et USB Drive Restore-program som er ment å gjenopprette slettede og ødelagte filer. Det kan oppdage filer som ikke kan oppdages ved feilfunksjon av programvare eller maskinvare, og fungerer på Windows-operativsystemer fra 98 opp gjennom Vista. Kontroller at du laster ned versjonen som tilsvarer ditt Windows-operativsystem.

Gjenopprett data Dette USB data recovery programvare kan gjenopprette filer som har gått tapt på grunn av virus, menneskelige feil, programvare / maskinvare feil og andre problemer. Du kan laste ned en demoversjon, men må kjøpe programvaren, som kan gjøres online, for å bruke den til en Utvidet tidsperiode. Denne programvaren kan ikke brukes på så mange versjoner av Microsoft som Brothersoft kan.

Gjenopprettingsdata Dette programmet kan gjenopprette filer selv om USB-stasjonen kaster en 'stasjon ikke formatert' melding. Dette programmet må kjøpes før bruk, som du kan gjøre online. Den støtter et bredt spekter av merker og filtyper. Hvis du aldri har slettet filer fra USB-stasjonen, som du senere trengte eller mistet filer på grunn av en datafeil, vet du frustrasjonen som følger. Mange selskaper tilbyr programmer som kan hjelpe deg med å gjenopprette filene. Hvilket program du trenger, Avhenger av enheten og datamaskinen du bruker.